olcsó áron írható cd-dvd blu-ray lemez rendelésolcsó áron toner fotópapír rendelésolcsó áron külső merevlemez rendelésolcsó áron patron fotópapír rendelés

Verbatim DL DVD 2.4x 8cm Jewel Case (1)

Verbatim DL DVD 2.4x 8cm Jewel Case (1)
A termék ára:
Bruttó ár: 522 Ft
 Készleten
 Várható kiszállítás: 2017.06.26.

Rövid ismertető:
1db írható Double Layer DVD lemez tokban

Termék leírás

Verbatim DL DVD 2.4x 8cm Jewel Case (1)

Verbatim DVD+R 8cm Double Layer Matt Silver

Kapacitás: 2.6GB
Max. írási sebesség: 4x
Csomagolás: 1 Pack Jewel Case
Felület: Matt Silver

A kétrétegű Verbatim DVD lemezek igen nagy, 8,5 GB-os (a 8 cm-es változatnál 2,6 GB-os) tárolókapacitással rendelkeznek. A kétrétegű rögzítést az új hordozóréteg teszi lehetővé, amely a két adatrögzítő réteg között helyezkedik el. Így a lézernyaláb mindkét rétegre tud adatot rögzíteni. Az első réteg rögzítését követően a lézer újrafókuszál, majd a második rétegre folytatja a rögzítést.

A Verbatim a digitális videokészítés minden egyes műfajához a megfelelő lemezt kínálja. A szabványos DVD-lemezekre 30 percnyi videoanyag fér, míg az új, kétrétegű lemezeken ennek majdnem kétszerese, akár 55 percnyi anyag is folyamatosan rögzíthető anélkül, hogy meg kellene fordítania a lemezt!

Valamennyi 8 cm-es Verbatim DVD lemezt különleges HardCoat technológiával készült karcálló bevonat védi. Ez a réteg védi nap mint nap a házi felvételeket a karcolásoktól, az ujjlenyomatoktól és a portól. A tesztek tanúsága szerint a Hard Coat réteg 50-szer jobban állja az általános kopást és elhasználódást, mint a védőréteg nélküli lemezek.
Cikkszám: 4146


Ingyen kiszállítás
20.000 Ft felett