olcsó áron írható cd-dvd blu-ray lemez rendelésolcsó áron toner fotópapír rendelésolcsó áron külső merevlemez rendelésolcsó áron patron fotópapír rendelés
Ez a termék jelenleg nem kapható!

Verbatim DL DVD 2.4x 8cm Jewel Case (1)

Verbatim DL DVD 2.4x 8cm Jewel Case (1)
A termék ára:
Bruttó ár: 522 Ft
 Készleten
 Várható kiszállítás: 2018.05.28.

Rövid ismertető:
1db írható Double Layer DVD lemez tokban

Termék leírás

Verbatim DL DVD 2.4x 8cm Jewel Case (1)

Verbatim DVD+R 8cm Double Layer Matt Silver

Kapacitás: 2.6GB
Max. írási sebesség: 4x
Csomagolás: 1 Pack Jewel Case
Felület: Matt Silver

A kétrétegű Verbatim DVD lemezek igen nagy, 8,5 GB-os (a 8 cm-es változatnál 2,6 GB-os) tárolókapacitással rendelkeznek. A kétrétegű rögzítést az új hordozóréteg teszi lehetővé, amely a két adatrögzítő réteg között helyezkedik el. Így a lézernyaláb mindkét rétegre tud adatot rögzíteni. Az első réteg rögzítését követően a lézer újrafókuszál, majd a második rétegre folytatja a rögzítést.

A Verbatim a digitális videokészítés minden egyes műfajához a megfelelő lemezt kínálja. A szabványos DVD-lemezekre 30 percnyi videoanyag fér, míg az új, kétrétegű lemezeken ennek majdnem kétszerese, akár 55 percnyi anyag is folyamatosan rögzíthető anélkül, hogy meg kellene fordítania a lemezt!

Valamennyi 8 cm-es Verbatim DVD lemezt különleges HardCoat technológiával készült karcálló bevonat védi. Ez a réteg védi nap mint nap a házi felvételeket a karcolásoktól, az ujjlenyomatoktól és a portól. A tesztek tanúsága szerint a Hard Coat réteg 50-szer jobban állja az általános kopást és elhasználódást, mint a védőréteg nélküli lemezek.
Cikkszám: 4146


Ingyen kiszállítás
20.000 Ft felett