olcsó áron írható cd-dvd blu-ray lemez rendelésolcsó áron toner fotópapír rendelésolcsó áron külső merevlemez rendelésolcsó áron patron fotópapír rendelés
Ez a termék jelenleg nem kapható!

Verbatim DVD-R 4x 8CM Jewel Case (1) /43510/

Verbatim DVD-R 4x 8CM Jewel Case (1) /43510/
A termék ára:
Bruttó ár: 389 Ft
 Készleten
 Várható kiszállítás: 2018.06.22.

Rövid ismertető:
1db írható mini DVD lemez tokban

Termék leírás

Verbatim DVD-R 4x 8CM Jewel Case (1) /43510/

Verbatim DVD -R 8cm Matt Silver

Termékazonosító szám: 43510
Kapacitás: 1.4GB
Max. írási sebesség: 4x
Csomagolás: 1db/ CD tok
Felület: Matt Silver

A Verbatim a digitális videokészítés minden egyes műfajához a megfelelő lemezt kínálja. A szabványos DVD-lemezekre 30 percnyi videoanyag fér, míg az új, kétrétegű lemezeken ennek majdnem kétszerese, akár 55 percnyi anyag is folyamatosan rögzíthető anélkül, hogy meg kellene fordítania a lemezt!

Valamennyi 8 cm-es Verbatim DVD-lemezt különleges HardCoat technológiával készült karcálló bevonat védi. Ez a réteg védi nap mint nap a házi felvételeket a karcolásoktól, az ujjlenyomatoktól és a portól. A tesztek tanúsága szerint a Hard Coat réteg 50-szer jobban állja az általános kopást és elhasználódást, mint a védőréteg nélküli lemezek.

A Verbatim 8 cm-es DVD+R DL lemeze visszafelé is kompatibilis, és a legtöbb jelenlegi DVD-lejátszóban vagy meghajtóban lejátszható. A lemezre rögzített videofelvételek és fényképek így könnyedén megoszthatók másokkal, és megtekinthetők a televízió vagy a számítógép képernyőjén.
Cikkszám: 118


Ingyen kiszállítás
20.000 Ft felett