olcsó áron írható cd-dvd blu-ray lemez rendelésolcsó áron toner fotópapír rendelésolcsó áron külső merevlemez rendelésolcsó áron patron fotópapír rendelésLátogassa meg a Digitaldepo.eu webüzletet a ShopManian

Verbatim CD-RW 12x Jewel Case (10)

Verbatim CD-RW 12x Jewel Case (10)
A termék ára:
Bruttó ár: 6 000 Ft
A csomagban: 10 db

 Készleten
 Várható kiszállítás: 2024.06.25.

Rövid ismertető:
10db újraírható CD lemez tokban

Termék leírás

Verbatim CD-RW 12x Jewel Case (10)

Verbatim CD-RW 8x - 12x

A CD- Rewritable azt jelenti, hogy a lemez többször is használható, tehát a lemez tartalma törölhető és újraírható. A Verbatim CD-RW lemezei legalább 1000-szer újraírhatók.
A Verbatim CD-RW lemezeinek sikere mögött egy forradalmian új fázisváltó adatrögzítő anyag, a SERL (szupereutektikus adatrögzítő réteg) használata áll. Ez a csúcstechnológiájú anyag zökkenőmentes váltást biztosít az írási és törlési fázisok között, az adatrögzítő réteg nagyfokú hőstabilitása mellett. Az adatrögzítő réteg stabilitása nagyfokú megbízhatóságot, alacsony jelzajt és hosszúidejű archiválási stabilitást eredményez.
A Verbatim CD-RW lemezek ideálisak az adatokat vagy képeket tároló és újraíró felhasználók számára. A Verbatim CD-RW lemez olyan alkalmazásokhoz ideális, mint a személyes adatok tárolása, multimédiás prezentációk, digitális képek (például digitális fotók) tárolása, az internetről letöltött fájlok ideiglenes tárolása, biztonsági mentések, archiválás, nyomdai előmunkálatok vagy a szoftverfejlesztés. A Verbatim CD-RW adathordozók használatával szinte lehetetlen felvétel közben elrontani a lemezt. Ha valami mégsem úgy sikerülne, ahogy tervezte, akkor egyszerűen csak írja újra a hibás részt vagy akár az egész lemezt. Pofonegyszerű, ugye?

Nagyteljesítményű rögzítési réteg.
Kivételesen tartós védőréteg.
Legalább 1000-szer újraírható.

Termékazonosító szám: 43148
Kapacitás: 700MB
Max. írási sebesség: 8x - 12x
Csomagolás: 1 Pack Jewel Case
Felület: Scratch Resistant
Cikkszám: 56


Ingyen kiszállítás
50.000 Ft felett