lacné CD DVD cena - Blu-Ray objednávky - obchodlacné tonery obchod - cena - objednávkylacné externy HDD obchod - cena - objednávkylacné nápln obchod - cena - objednávkyBezpečný nákup

mottónk: "Nincs hiba, gyors, pontos!"

1. Van több éve vettek részt az online üzlet, ezért azt mondhatjuk: a jót és a rossz, az általunk kifejlesztett ilyen technikai hátteret, amelyhez vevőinket, amely büszkélkedhet néhány online áruházak. Ezt akartuk leginkább az ügyfeleinkkel megtenni!

2. Automatizált számlázás: Importálja megrendelését a számviteli programba, ügyelve arra, hogy megkapja a számláját a megrendelt áruhoz és a megadott címhez. Nincs hiba!

3. Vonalkódok a szállítmány megérkezésekor: Az árut számla alapján veszik fel. Az áruk csomagolását a szoftver igényei szerint végezzük, hogy csak azokat az árukat csomagoljuk, és csak a megrendelt mennyiségben! Így tudjuk biztosítani, hogy a szállítás hibamentes legyen.

4. Szállítási cím: A megrendelés feldolgozása után a szoftver letölteni fogja a megrendeléskor megadott szállítási címet, és kinyomtatja a címkét. Biztosítjuk, hogy a küldemény a kiválasztott címre kerüljön.

5. Az online áruházunk a legkönnyebben megrendelhető megrendelések készítésére szolgál. Az adatok kitöltése után csak néhány kattintással és megrendelésével küldjük el a feldolgozást, lehetőség szerint azonnal megtekinthetjük az árat és azonnal eljuttathatják a szállítási költségeket.

6. Ezzel a teljesen automatizált rendszerrel elkerülhetjük a többszörös problémákat, hibákat és biztosítjuk Önnek, hogy elégedett és visszatérő ügyfél legyen!

7. Az áruk többségét azonnal raktározzák és szállítják.

8. Megpróbáljuk felajánlani a legjobb árakat, de hangsúlyozzuk a szolgáltatás minőségét, a pontosságot és a sebességet is.

9. Gyors szállítás! A boltban megjelöltük a raktáron lévő árukat. Ha csak ilyen árut rendel, akkor a következő munkanapot rendelheti, és azt 12:00 óráig. 


Doprava zadarmo pri
objednávke nad 50 EUR
Osobny' odber
na predajni v S'túrove